Wind of change

The wind of change på Folkemødet: Kom på forkant med forandring

Er du på Folkemødet i år? Vær med i SPARK og og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljøs workshop, og find ud af, hvordan I skaber gode forandringsprocesser på arbejdspladsen.

Af Sine Molbæk-Steensig 03/06/2019

Forandringer på arbejdspladserne er et vilkår. Arbejdspladserne gør, hvad de kan for at navigere i forandringerne, men nogle gange går det lidt, som vinden blæser.

Derfor er det vigtigt at have gode redskaber til at fastholde et godt arbejdsmiljø i en forandringsproces. Arbejdsmarkedets parter tilbyder støtte til arbejdet med det psykiske arbejdsmiljø på offentlige arbejdspladser: Det kommunale tilbud (SPARK - Samarbejde om Psykisk ARbejdsmiljø i Kommunerne) og det regionale tilbud (ekspertrådgivning og inspiration).

Workshop: Få redskaberne til at komme på forkant med forandringer

Konsulenter fra SPARK og Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø afholder derfor en workshop på Folkemødet, hvor det er jer og jeres erfaringer med forandringer, der bliver sat i spil. Her får I inspiration og redskaber til at komme på forkant med forandringer på arbejdspladsen.

Hvad, hvor og hvornår?

The wind of change - på forkant med forandring
Torsdag 16:45 - 17:30
Arbejdsmiljø Loungen, G13

Deltagere  

  • Stig Ingemann Sørensen, Konsulent, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø
  • Mille Trøst Simonsen, Konsulent, SPARK - Samarbejde om Psykisk ARbejdsmiljø i Kommunerne
  • Trine Sick, Moderator, Trine Sick - Kommunikation
Interesserer du dig for psykisk arbejdsmiljø, organisation og udvikling?

Så tilmeld dig Viden På Tværs' nyhedsbrev. Her får du viden om nye indsatser og værktøjer, og du kan se, hvordan andre arbejdspladser arbejder med at forbedre det psykiske arbejdsmiljø. 
Tilmeld dig nyhedsbrevet Organisation og Udvikling

SPARKS tilbud
SPARK

SPARK tilbyder støtte og sparring til jeres lokale TRIO/MED, sådan at I selv bliver bedre i stand til at handle på de udfordringer, I oplever i jeres psykiske arbejdsmiljø. 

Læs mere om SPARKs tilbud her.