En fremtid med fuldtid

Danmarkskort: Se hvor mange der er på deltid i din kommune

Er du nysgerrig på, hvor mange i din kommune eller på dit fagområde, som er på deltid? Så brug Danmarkskortet til at finde svar.

Af Bettine Romme Andersen 22/09/2022
Forhandlingsfællesskabet,
KL

I nogle af landets kommuner er der langt flere medarbejdere på deltid end i andre. Og der er også stor forskel på, hvilke faggrupper som er mest eller mindst på deltid.

"En fremtid med fuldtid" har lavet et Danmarkskort, som gør det nemt at få overblik over, hvordan deltidskulturen ser ud i din kommune.

En deltidsansat defineres som et fastlønnet ansættelsesforhold med en aftalt arbejdstid på mellem 0 og 36 timer om ugen.

Danmarkskort viser vej

Du kører musen hen over Danmarkskortet og finder den kommune, du vil vide mere om, og så kan du se, hvor mange procent der er på deltid inden for 21 stillingsbetegnelser.

Så er det sygeplejersker, kontorassistenter, pædagoger, rengøringsmedarbejdere eller andre, du er interesseret i, så find svar her.

Data til Danmarkskortet er et særtræk fra KRL fra november 2021 og viser andelen på deltid af alle månedslønnede medarbejdere. Kortet vil blive opdateret, når data fra 2022 ligger klar i starten af det nye år.

Kontakt os

Har du spørgsmål, mangler du inspiration til at igangsætte en lokal fuldtidsindsats, eller er du interesseret i at dele dine erfaringer, så kontakt os på:

Anne Tellerup, partskonsulent, 6120 4207

fuldtid@forhandlingsfaellesskabet.dk

Janne Sørensen, partskonsulent, jasr@kl.dk, 3370 3467

Lin Gyldenkærne, partskonsulent, 3147 6337

fuldtid@forhandlingsfaellesskabet.dk

Julie Malene Eichstedt Sørensen, partskonsulent, jmes@kl.dk, 3370 3905

Nina Menoka Banerjee, projektleder, 3052 3591 

fuldtid@forhandlingsfaellesskabet.dk

 Trine Dahl Iversen, projektleder, trdi@kl.dk, 3070 3085

Kirstine Hougaard, projektleder (barsel)

Deltid i din kommune: Brug Danmarkskortet
Her er alle stillingskategorier

På Danmarkskortet er 21 stillingsbetegnelser fremhævet, så fandt du ikke, hvad du søgte, så kan du finde resten af stillingskategorierne i kommunerne her.

God fornøjelse

 

Om fuldtidsindsatsen

KL og Forhandlingsfællesskabet arbejder sammen om en ”En fremtid med fuldtid” - en indsats der skal få flere kommunale medarbejdere op i tid eller på fuldtid.

Parterne udvikler og afprøver i samarbejde med arbejdspladser i mere end 40 nøglekommuner løsninger, der gør det attraktivt og muligt at gå op i tid eller blive ansat på fuldtid.

De løsninger og metoder, som parterne og de kommunale arbejdspladser finder i fællesskab, bliver løbende delt med resten af landets kommuner, bl.a. her på fuldtid.dk.

En fremtid med fuldtid