ord, tal og IT

Du kan stadig nå det: KL, FOA og 3F inviterer til temadag om 'Bedre til ord, tal og IT'

Kom til temadag i Vordingborg og få mere at vide om, hvordan I som kommune eller arbejdsplads kan forbedre medarbejderes grundlæggende kompetencer i dansk, regning og IT.

Af Irene Aya Schou 10/03/2019
3F,
FOA

KL, FOA og 3F afholder temamøde om den fælles indsats: Bedre til ord, tal og IT. Indsatsen har til formål at forbedre medarbejderes grundlæggende kompetencer i forhold til dansk, regning og IT til gavn for både arbejdspladsen og medarbejderne.

42 kommuner er allerede i gang. Hvis I også vil være med, har I mulighed for at få mere information om indsatsen samt drøfte jeres indledende overvejelser med hinanden og andre kommuner.

På mødet vil I høre om rammer, tilskudsmuligheder og opmærksomhedspunkter i forhold til indsatsen. I vil høre om andres erfaringer samt få inspiration fra 'det gode eksempel'.

Ledere og tillidsrepræsentanter opfordres til at møde op sammen, så indholdet på mødet kan bruges i jeres fremadrettede samarbejde om indsatsen. Programmet varer fra kl. 9.30 til 14.30. Tilmeldingsfrist til arrangementet i Vordingborg er 4. april. 

Læs mere om programmet og tilmeld dig her:

Vordingborg den 11. april

 

Kort om "Bedre til ord, tal og IT"

Projektet 'Bedre til ord, tal og IT' henvender sig til ansatte på FOA eller 3F overenskomster i kommunerne.

Projektet går ud på at afklare medarbejdernes kompetencer i dansk, regning og IT og tilbyde kurser med vikardækning til de medarbejdere, der ønsker at tage imod tilbuddet. 

KL, FOA og 3F står bag projektet, og man søger om midler gennem Den Kommunale Kompetencefond. Siden januar 2018 har det muligt for samtlige 98 kommuner at søge penge til projektet

Se mere på fondens hjemmeside